هتل قدیم رامسر


مشخصات ظاهری

زیربنای این هتل حدود ۵۰۰۰ متر مربع می‌باشد که در ۳ طبقه ساخته شده‌است، هتل به لحاظ نوع معماری، زیبایی، موقعیت مکانی و تجهیزات یکی از مشهورترین هتل‌های خاورمیانه به شمار می‌رود.

طبقه اول محل استراحت مهمانان، طبقه دوم رستوران و تالار پذیرایی و در طبقه سوم تالار اجتماعات و اتاق‌های هتل قرار دارد.

ورودی اصلی در جهت شمالی است و پلکان سراسری آن با مجسمه‌های دختران مشعل به دست، رستم و سهراب، شیرهای غران و گلدان‌های تزیینی آراسته شده‌است. در دو سوی نمای بالای هتل، دو نقش برجسته نبرد انسان با شیر و گاو به چشم می‌خورد. ورودی هر طبقه با ستون‌های تزیینی گچی و طاق‌های هلالی تزیین شده و نرده‌های پلکان داخلی از چوب‌های خراطی شده و طرح‌های گلدانی شکل است.

بیشتر سقف‌ها دارای گچ‌بری از نوع گیاهی و ورودی اتاق‌ها دارای تزیینات گچی از نوع شمسه‌ای و پر طاووس است. باغ مصفایی در جنوب هتل قرار دارد که به گونه‌ای زیبا باغچه‌بندی و گل‌آرایی شده و در فواصل مختلف جایگاه‌های ویژه برای استراحت و پذیرایی مهمانان اختصاص یافته‌است.

هتل قدیم رامسر که بیش تر به یک ویلای بزرگ اشرافی شبیه‌است تا یک هتل، دارای یک زیرزمین است که تبدیل به سفره خانه سنتی شده و در مجموع دارای ۲۵ اتاق و ۵ سوئیت است. اروپایی‌ها در ساخت هتل نقش بسزایی داشتند و مجموعه‌ای از سلیقه‌های آلمانی‌ها که در ساخت آن حرف اول را زدند، انگلیسی‌ها که طراحی داخلی را عهده داشتند و ایتالیایی‌ها که محوطه سازی کردند را در خود گرد آورده‌است.

در ورودی از بتن و ساج ساخته شده و بسیار خیره کننده‌است

     

قرینه‌سازی این هتل با طبیعت یکی از شگفت‌انگیزترین شاهکارهای معماری در هتل‌های دنیاست. مرکز هتل قدیم رامسر با وسط بلوار و نخلی که در ضلع شمالی آن قرار دارد در یک راستاست. وقتی در ایوان آن می‌ایستی فار دریایی را که قرینه آن است می‌بینی در همان سال‌های اول ساخت هتل، دست اندرکاران در پی وجود چشمه آبگرم در نزدیکی آن بودند که با آزمایش این آبگرم متوجه شدند در بین ۱۱۰ چشمه آبگرم شناسایی شده در آن زمان در جهان دارای رتبه هفتم است و به این ترتیب در کنار هتل، مجموعه آبگرم برای آب درمانی هم راه اندازی شد.

در حیاط پشتی این هتل نمادی نصب شده که ۴۰ نماینده از ۴۰ کشور صلح و دوستی در هنگام سفر خود به ایران در گذر از رامسر و اقامت در هتل قدیم رامسر آن را نصب کردند.

دیگر کاربری‌ها

  • در سریال هزاردستان شخصیت هزاردستان خودش را از بالکن طبقه دوم یکی از سوئیت‌های این هتل به زمین پرت کرد.
  • ۲ قسمت از سریال کارآگاه علوی در این هتل ساخته شد.
  • در سال ۱۳۴۹ میزبان اولین کنفرانس، کنوانسیون حفظ تالابهای رامسر که مقر آن در لندن می‌باشد بوده‌است.

 


آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید:

برای دیدن نظرات بیشتر این پست روی شماره صفحه مورد نظر در زیر کلیک کنید:

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .

شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: